Komunikacijski umjetnik

Što je Komunikacijski Umjetnik?

SPECIJALIZIRANI EDUKACIJSKI PROGRAM U SVRHE PRIPREMA JAVNIH NASTUPA, PREZENTACIJSKIH VJEŠTINA, GOVORNIŠTVA I  RJEŠAVANJA TREME.
Baziran je na glumačkim i izvedbenim tehnikama.

 

Zašto Komunikacijski umjetnik?

1

Uspješna komunikacija

Kako bi vam pomogli u Vašem daljnjem razvoju uspješne komunikacije s klijentima i članovima tima.

2

Prezentacijske vještine

Kako bi osnažili Vaše prezentacijske vještine, poboljšali poslovne rezultate i odnose s klijentima, partnerima I zaposlenicima.

3

Javni nastupi

Kako biste se riješili treme i uživali u svakom javnom nastupu, izlaganju ili prezentaciji.

4

Govorničke sposobnosti

Kako biste poboljšali svoje govorničke sposobnosti i vještine.

5

Adekvatna priprema

Kako biste se naučili adekvatno pripremati za javne nastupe.

6

Interna komunikacija

Kako biste poboljšali internu komunikaciju u vašoj tvrtki te eksternu prema vašim klijentima, korisnicima i uskladili marketinške poruke.

Tko je Jelena?

Ja sam Jelena, zaljubljenica u trenerstvo i mogućnosti koje nam nudi učenje!
Najviše me veseli vidjeti kada na površinu izađe maksimalni potencijal mojih klijentica i klijenata i kada zasja u svom punom sjaju! Upravo to nam je potrebno za vrijeme bilo kojeg Javnog nastupa, bez obzira da li se radi o prezentaciji pred velikim brojem ljudi, ili o važnom sastanku s vlastitim timom, ili pak s članom obitelji.

Malo više o mom radnom iskustvu i ekspertizi možete vidjeti ovdje:
Jelena Makovičić, doc. Mag. art. je hrvatska glumica, trenerica i konzultantica Javnih nastupa i Interne komunikacije, autorica dramskih tekstova i predstava.
Certificirana je trenerica i konzultantica scenskog glasa i govora s The Royal Central School of Speech and Drama u RH (www.cssd.ac.uk), koja je jedna od vodećih svjetskih institucija u polju glasa i govora.

Spajajući svoja znanja iz glume, govora, pokreta i teorijskog segmenta izvedbenih umjetnosti i komunikologije, pokreće tvrtku KOMUNIKACIJSKI UMjetnik, posebno osmišljenu u svrhe pripreme javnog nastupa i rješavanja treme.

Edukantica je Organizacione Transakcijske analize.

Kroz Komunikacijski umjetnik surađuje kao konzultantica i vodi edukacije Javnih nastupa u raznim tvrtkama i sa pojedincima (dm RH, dm BiH, Reviderm, Poliklinika Bagatin, Victous grupa, HNB, ValGrupa, AmCham, Centar za inovacije, Ministarstvo pravosuđa i uprave, Državna geodetska uprava, Erste banka i dr.).

Uz navedene samostalne i suradničke projekte radi u kazalištu, na televiziji i filmu.
Veliki je motivator i optimist, vjeruje u rezultat proizašao iz rada i treninga, kao i mogućnost napretka svakog pojedinca uz radost u onome što se s ljubavlju radi.

Kada smo u situaciji javnih nastupa, često želimo biti netko ili nešto drugo. Želimo impresionirati, zadovoljiti publiku, a sve dileme koje imamo, prvenstveno se manifestiraju u našem tijelu.

Jelena Makovičić, doc. Mag. art.

ZAMIJENI JEZIK