Sigurnost i zaštita podataka | Pravne napomene

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Korištenjem, posjećivanjem i pregledavanjem ovih mrežnih stranica prihvaćate i suglasni ste s prikupljanjem osobnih podataka korisnika potrebnih za realizaciju naših usluga.

Svugdje na našim stranicama, na mjestima prikupljanja podataka, raznim formama i obrascima, nalaze se objašnjenja o svrsi prikupljanja i korištenja osobnih podataka korisnika.

Za pristup većini naših usluga na našim mrežnim stranicama nije potrebna prijava, pa se stranice mogu koristiti bez otkrivanja identiteta korisnika.

Na našim mrežnim stranicama korisnici mogu ispunjavati upit gdje se prikupljaju nužni podaci za realizaciju zatražene usluge.

Korisnik nije nužan ispunjavati forme, ali ukoliko to učini dobrovoljno pristaje na sve navedene uvjete prikupljanja osobnih podataka te korištenja istih u svrhu realizacije naših usluga.

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne podatke o korisnicima potrebne za realizaciju naših usluga. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje usluga.

Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podatke prikupljene na ovaj način nikada ne koristimo u promotivne svrhe.
Podatke koje koristimo u promotivne svrhe prikupljamo isključivo putem npr. Newsletter forme gdje je korisnik upoznat u koju svrhu će se koristiti njegova email adresa.

Ukoliko  imate pitanja u vezi s navedenim ili želite s nama provjeriti stanje vaših osobnih podataka te ih ukloniti iz svih naših arhiva i zapisa, molimo vas kontaktirajte nas na email adresu: jelena@komunikacijski-umjetnik.com

 

PODNOŠENJE I RJEŠAVANJE PRIGOVORA POTROŠAČA

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača
Obavještavamo cijenjene potrošače da svoje prigovore na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na slijedeću adresu: jelena@komunikacijski-umjetnik.com

 

TOČNOST PONUDE, INFORMACIJA I SLIKA NA INTERNET STRANICAMA

U predstavljanju ponuda, cijena, slika, informacija na stranicama tvrtke Horvath Galerija pokušavamo osigurati njihovu točnost i valjanost, ali ne možemo garantirati njihovu apsolutnu točnost i valjanost.

Zahvaljujemo svima čije slike i informacije koristimo u predstavljanju naše ponude. Ukoliko uočite pogrešku unutar neke informacije, slike, podatka, molimo Vas, ukažite nam na to slanjem maila ili nas slobodno kontaktirajte putem telefona. Hvala Vam unaprijed.
Također, ukoliko se iz nekog slučajnog razloga na našim stranicama nađu fotografije ili opisi u vlasništvu treće strane koja nije striktno dopustila njihovo korištenje, molimo Vas, kontaktirajte nas, te će isti biti odmah uklonjeni. Hvala na razumijevanju.

ZAMIJENI JEZIK